21.5.08

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ...


Έτσι να 'ναι πάντα η ζωή σας αδέρφια , στρωμένη με ..λουλούδια...........


Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Κ Α Ι Κ Υ Ρ Ι Ω Σ ...Κ Α Λ Α

Πολλοί απ' τους αγαπημένους μας φίλους , και φίλες φυσικά , θα γιορτάζουν σήμερα , αφού όπως λέμε , η μάλλον λέγαμε , στο Λιδορίκι :..Κωστάδες..γεμάτα τα..ρέματα , επειδή όμως η όμορφη παρέα μας , δεν τόχει καταφέρει , ακόμα , να γνωριστεί εμείς θα στείλουμε την αγάπη μας και τις πιό ειλικρινείς ευχές , απ' την καρδιά , βαθειά μέσα , σε όλους σας που γιορτάζετε ευχόμενοι να είστε πάντα καλά , υγιείς , χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στη ζωή σας .

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι φίλοι αγαπημένοι , με τους οποίους γνωριζόμαστε , και είναι μιά μεγάλη χαρά αυτή , και πρώτοι - πρώτοι , ο Κώστας και η Κατερίνα απ' το Norman Oklahoma , δεν θα μπορούσαμε να μη τους στείλουμε κάτι ξεχωριστό , Λιδορικιώτικο γιά τη γιορτή του Κώστα , κι' αυτό δεν είναι άλλο απ' το λουλουδάκι της γιαγιάς της Κατερίνης , απ' την πανέμορφη αυλή της , το αφιερώνουμε εξαιρετικά στον Κώστα και την Κατερίνα , να 'ναι ευτυχισμένοι και καλή..αντάμωση...



...άντε να κάνουμε κι' ένα ωραίο γλέντι στην όμορφη αυλή με συνοδεία...ακκορντεόν....

Καλό σας βράδυ , να 'στε όλοι καλά..

Απ' το Λιδορικι με πολλή-πολλή αγάπη..............Κ.-

2 comments:

Anonymous said...

Αγαπητέ φίλε μας Κώστα,
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου και σου αντευχόμαστε. Χρόνια καλά, υγεία και προκοπή και καλή επιτυχία στο Χάρη. Βρισκόμαστε στην Santa Fe με τον Κυριάκο, και γι'αυτό το μύνημά μας είναι μικρό. Θα τα πούμε μόλις επιστρέψουμε στη βάση μας.
με ζεστές ευχές,
Κώστας+Κατερίνα

Κώστας Καψάλης said...

Κώστα-Κατερίνα , ευχαριστώ γιά τις ευχές , ειδικά γιά το Χάρη , να είστε καλά και με το καλό ν' ανταμώσουμε .
Κώστας .