5.7.10

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...

 

0052_DSC01521

 

Καλημέρα αδέρφια Λιορικιώτες , καλή βδομάδα ..

        ΔΕΥΤΕΡΑ  ΣΗΜΕΡΑ  5η   ΙΟΥΛΙΟΥ 2Ο1Ο

  186η  ΜΕΡΑ  ΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ  -  27η  ΕΒΔΟΜΑΔΑ

   Μπήκαμε για καλά στις ζέστες , κι' αλλοίμονο σε όσους δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο χωριό , τι να κάνουμε όμως , απλά ...υπομονή..

   Θα πρέπει ακόμα , οι Λιδορικιώτες , αλλά και οι κάτοικοι των γύρω χωριών , ν'αρχίσουν να σκέφτονται , τον καινούριο , πια , Δήμο , που θα προκύψει , και βέβαια , μη σκεφτούν καποιοι , πως θα ισχύσουν τα.." σωρεμένα " που ξέρανε μέχρι τώρα , αν και δεν πιστεύουμε ,να έχουν το.." θρασος " να κάνουν την ..εμφάνισή τους ...τέλος πάντων , έχουμε καιρό γιά όλα αυτά , ας είμαστε..υπομονετικοί , γιατί πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τότε ..

                        ΚΑΛΗ  ΜΕΡΑ ..ΚΑΛΗ  ΒΔΟΜΑΔΑ ......Κ.-

2 comments:

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κώστας Καψάλης said...

Αγαπητέ μου ανώνυμε , χαίρομαι πρώτα- πρώτα για την επικοινωνία σου , κι' ακόμα περισσότερο για το λόγο της . Δεν γνωρίζω τη σχέση σου με τον τόπο μας ,αλλά ε'ιναι συγκινητικό , τομ'οτι θέλεις να μάθεις περισσότερα , και θα γίνει αυτό ,αφού θα προσπαθήσουμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και πληροφορίες απ' τις παλιότερες εποχές.
Να είσαι πάντα καλά , Καλό καλοκαίρι...Κ.-