15.7.10

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...

 

Επιτάφιος 2010 010

 Το  Αλωνάκι , φωτισμένο , κάπως , αλλά 'ερημο ..

   Καλημέρα Λιδορικιώτες ..

       ΠΕΜΠΤΗ  ΣΗΜΕΡΑ   15  ΙΟΥΛΙΟΥ  2010

       ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ..

      ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

   Βέβαια τέτοιο όνομα δεν ...κυκλοφορεί στα μέρη μας .

   Περνάει ο καιρός αδέρφια , και ως ..συνήθως , καμιά κίνηση , καμιά προσπάθεια , από Δωριείς και Λιδορικιώτες , δεν ακούγεται σχετικά με το Δήμο , πράγμα που σημαίνει , πως θ'ακολουθηθεί η παλιά..κομματική συνταγή , χρίσματα , συγγενολόγια κλπ..κλπ..

   Μήπως θα 'πρεπε να γίνει μια συγκέντρωση ...γνωριμίας , όλων των Δωρικών , παλιών Δήμων  και Δημοτώ , να 'εχπυμε όλοι μιά..πρώτη εντύπωση και άποψη ; Δεν ξέρουμε , αλλά οι παρουσίες μας , στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , για τα θέματα των εξορύξεων και όχι μόνον , δεν μας άφησαν και τις καλύτερες των εντυπώσεων , αντιθέτως..πάντως αν δεν ξεκαθαριστεί , τι Δήμο θέλουμε και τι ανάπτυξή του επιδιώκουμε , τότε , θα είμαστε και πάλι  άξιοι...της τύχης μας...

005

   Μια υπέροχη φωτογραφία , απ' την εποχή των...κατηχητικών σχολείων . Οι Μποβιατσοπούλες , Μαρία και Κατίνα , η Μιμίκα Καραμήτσου , και όλη η ..μαρίδα της εποχής , Χρυσ. Πάζας , Μιλτ. Κασίδης , Μιμης Πίτσιος , Γιαν. Υφαντής , Κ.Καψάλης κ.α με τον τότε ιερέα μας τον αείμνηστο παπα Κοράκη , αρχές δεκαετίας του'50 .

    Καλό  σας  μεσημέρι , να περνάτε  καλά .........Κ.-

No comments: