24.7.10

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ...

 

10

Μια όμορφη γυναικο..συντροφιά , σε μιά απ' τις πολλές εκδρομές , που γίνονταν , παλιά στο χωριό μας . Τασία Κρικέλα , η παπαδιά του αείμνηστου παπα Γιάννη Μποβιάτση , η Ασημούλα Τεμπέλη και η Τέτα Καγκάλου , δεκαετία του 60 .

img_0012

  Προπολεμική φωτογραφία , από κάποια κοντινή βόλτα , μιας παρέας απ' την τότε Λιδορικιώτικη νεολαία , αναγνωρίσαμε την αξέχαστη Χρυσούλα Σφέτσου - Γκομόζια , τελευταία δεξιά κι δίπλα της την ξαδέρφη της Καγκάλου . 

img_0006

   Όμορφη φωτογραφία , απ' τα γεφύρια του Στενού , το παλιόπέτρινο , με τη σιδερένια , είμαστε στην εποχή που φκιάχνεται το περίφημο τουριστικό περίπτερο . Πρώτος από αριστερά ο φίλος Θανάσης Γούρας και τελευταίος , πρέπει να είναι ο Φωτάκιας , ο αδελφός της Πόλυς Πάνου , που μαζί με τον πατέρα του έφκιαχναν τα πλακάκια στο περίπτερο..

ΑΠΟ ΚΑΠΟΙ[1]..

  Ο στόλος των λεωφορείων μας , και οι καπεταναίοι του . Από δεξιά ο Θόδωρος Τσιώτας , ο μπαρμπα Θανάσης Ράπτης , ο Στάθης Λελίγκος , ο τέταρτος ..άγνωστος..

 

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ[1]..

  Αλωνάκι , στο πεζοδρόμιο του Παπαδοπουλαίϊκου , ο Βασίλης Κασίδης και ο Ανδρέας Ρέλλος , τον μεσαίο δυστυχώς δεν τον γνωρίζουμε , απολαμβάνουν τη λιακάδα..

No comments: