14.7.10

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ..ΑΡΑΓΕ ;

 

Απ' τη σελίδα του Ευπαλίου , αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κομμάτι , με το οποίο και  συμφωνούμε απόλυτα , θεωρώντας τα όσα θίγει σημαντικότατα .

 

 

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

 

  • "  Πρέπει μέχρι τον Αύγουστο, οι υπάρχοντες Δήμοι να προχωρήσουν στη καταγραφή των υφιστάμενων υποδομών που έχουν, κτιριακές εγκαταστάσεις-εξοπλισμός, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, προσωπικό και στη συνέχεια να εκπονηθεί το σχέδιο για τις νέες απαιτούμενες υποδομές που χρειάζονται για να λειτουργήσει ο Νέος Δήμος. Πρέπει να δημιουργηθεί δηλαδή μια βάση οικονομικών δεδομένων στο υπουργείο εσωτερικών, ώστε να ξέρει που πατάει ο κάθε παληός και κατά συνέπεια ο νέος Δήμος. Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν και για το ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΑΣ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ! *ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ "ΔΗΜΟ ΔΩΡΙΔΑΣ ."
  •  

     

      Με την ευκαιρία , θα θέλεαμε να θυμίσουμε στους φίλους μας , πως το από δω και πέρα είναι το σοβαρότερο κομμάτι , και εδώ θα πρέπει ΟΛΟΙ  ΜΑΣ  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ , είναι η τελευταία μας ευκαιρία , ναμη χαθεί κι' αυτή .

       Τώρα , όσον αφορά στις υπάρχουσες υποδομές , στον τεχνολογικό εξοπλισμό και κυρίως στο εξειδικευμένο προσωπικό , εδώ  τα πράγματα ..μπερδεύονται , και πολύ-πολύ μάλιστα .

    Είναι γνωστό σε όλους μας , πως με τον Καποδίστρια , και τις τότε συνενώσεις , δημιουργήθηκαν οι σημερινοί Δήμοι , με προσωπικό , τα άτομα που εργάζονταν στις Κοινότητες , σαν γραμματείς , για τα προσόντα και τις γνώσεις των οποίων ,δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει σοβαρή συζήτηση . Βέβαια έχουν προσληφθεί και κάποια άλλα άτομα , δεν γνωρίζουμε με ποιές διαδικασίες , αλλά γενικά είναι εμφανής η..δυσλειτουργία , ΄των περισσοτέρων Δήμων , και το γιατί , φυσικά , είναι σε όλους γνωστο ...

       Γι' αυτό ,λοιπόν , τώρα πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ ΤΟ  ΝΟΥ ΤΟΥΣ , προσφέροντας όσο και όπου μπορούν στους καινούριους Δήμους , που θα πρέπει να ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΌΛΕΣ ΤΙΣ  ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ   ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ , ΚΑΤΙ  ΠΟΛΎ...ΔΥΣΚΟΛΟ........

                      Καλό  σας  βράδυ ........Κ-

    No comments: