27.7.10

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ..

Θ.Ευσταθίου-Α.Ρέλλος -Σκράπας

 

 Όμορφη σκηνή απ' τη Λιδορκιώτικη καθημερινότητα , πρέφα σε...εξέλιξη , από αριστερά, Θαν Ευσταθίου , Παν . Αποστολόπουλος - Σκράπας και  Ανδρέας Ρέλλος .

 

  Καλησπέρα  Λιδορικιώτες , καλησπέρα ξενητεμένα μας αδέρφια και φίλοι του χωριού μας , καλησπέρα και στους φίλους που και χθες μας..συντρόφεψαν , από : Athens , Patrai , Mesa , Chicago , Huntley , Chicago Ridge , Sparti , Dubayy , Nea Ionia , Larisa , Kallithea , Thessaloniki , να περνάτε όλοι σας  καλά .

   ΤΡΙΤΗ  ΣΗΜΕΡΑ  27η  ΙΟΥΛΙΟΥ  2010

Παντελεήμονος  μεγαλομάρτυρος , τιυ ιαματικού .

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

P1010059(3)

   Όπως γράψαμε και χθες , οι πληροφορίες μας λένε , πως η πρροσφυγή του Ο.Σ.Α , για το Κόκκινο Χούμα , απορρίφθηκε , οπότε αρχίζουν πάλι οι αγώνες , για τη σωτηρία της Γκιώνας , απ' την...στοργική αγκαλιά της S&B , και περιμένουμε τώρα να υψώσουν το ανάστημά τους ΟΛΟΙ , και κυρίως οι πολιτικοί και μοι αυτοδιοικητικοί , και τους θυμίζουμε , πως τα ψέματα τελείωσαν , ο καθένας θα..πληρώνεται ανάλογα με τα έργα του , παραδείγματα ..έχουμε ..

   Για τις υποψηφιότητες στο Δήμο μας , δεν έχουμε νεώτερα , αλλά και όσες πληροφορίες υπάρχουν δεν είναι και απολύτως ..επίσημες , πάντως είναι καιρός να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τους υποψήφιους και τα προγράμματά τους , και ευχής έργον θα ήταν οι υποψήφιοι να μην έχουν ..." χρωματιστά " κοστούμια ..γιατί αλλοιώς , φοβούμαστε πως θα 'χουμε μια απ' τα ίδια , τα...χάλια μας δηλαδή..

                        Καλό  σας βράδυ .......Κ.-

No comments: