17.11.10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ

 

Δημοτικές εκλογές 2010

   Δήμαρχοι και περιφερειάρχες μειοψηφίας  εκλέχθηκαν , σε όλη σχεδόν τη χώρα , αγαπημένοι μας φίλοι , αφού το πρώτο ..." κόμμα " , και με πρωτοφανή ποσοστά , για την Πατρίδα μας , ήταν  η αποχή .

   Και ενώ η εικόνα μας σε όλους τπυς τομείς και τα..επίπεδα , είναι θλιβερή και τρισάθλια , οι λεβέντες αυτοϊκανοποιούνται με τα αποτελέσματα , ερμηνεύοντάς τα όπως ο ...πάσα ένας θέλει..

   Αυτό όμως που έκανε εντύπωση , και όχι..ιδιαίτερα καλή , στον κόσμο είναι η  " παρέμβαση " του προέδρου της Δημοκρατίας , που , ούτε λίγο , ούτε..πολύ , μέμφεται όλους τους Έλληνες , καλά διαβάσατε , που δεν πήγαν να ψηφίσουν . Θα είχε απόλυτο δίκιο ο Πρόεδρός μας , αν με τα όσα γίνονται τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα , είχε ξαναπαρέμβει .." συμμαζεύοντας " όλους αυτούς που έσυραν και σέρνουν το λαό μας στη φτώχεια και τη δυστυχία , δυστυχώς όμως για τον κ. Πρόεδρο , δεν υπερασπίστηκε τον  " ταλαίπωρο " λαό , στα τόσα βάσανά του , ούτε μια..φορά , έτσι για τα μάτια που λένε , κι' αντί να εκφράσει την συμπάθειά του , προς τον " σκληρά " δοκιμαζόμενο Ελληνικό  λαό , τον ..." μέμφεται " για την..." αποχή " , τέλος πάντων η μεγάλη αποχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών , στον δε Β' γύρο , ξεπέρασε κάθε προηγούμενο , στη Δωρίδα δε , έφτασε το 67% .

   Στο χωριό μας , το Λιδορίκι , επί 1056 εγγεγραμμένων , ψήφισαν 343 , βγάλε άκυρα και λευκά , μένουν 318 , και αν φταίει κάποιος που πρέπει να μεμφόμαστε , για την καταντια μας αυτή , δεν είναι ο Ελληνικός Λαός , αλλά ο " Πολιτικός Κόσμος " , και προς αυτόν θα έπρεπε να απευθυνθεί ο κ. Πρόεδρός μας ...

   Τα αποτελέσματα που σας δίνουμε παρακάτω , δείχνουν " ανάγλυφα " την επικρατήσασα κατάσταση , που , σημειωτέον , πάει απ' το κακό στο...χειρότερο , και με φτηνούς και πρόχειρους αφορισμούς προς τον λαό μας , δεν θα δώσουμε λύση στο , πρόβλημα , γιατί..απλούστατα ο ΛΑΌΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  , όχι , ΑΥΤΌΣ  ΑΠΛΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΙς  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ...ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ....και τους οποίους ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ ΜΕΜΦΕΤΑΙ .....

  

                                      ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ .......... ΧΕΙΜΑΡΑΣ

ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ                        176............. .............199

ΕΥΠΑΛΙΟΥ                          1166 .........................1281

ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ                         797 ...........................671

ΤΟΛΟΦΩΝΑ                        693 ...........................670

ΣΥΝΟΛΟ ΔΩΡΙΔΑΣ           2832 .......................2821

Τα αποτελέσματα στις πρωτεύουσες των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων είναι τα εξής :

 

ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ                           35 .............................18

ΕΥΠΑΛΙΟ                             156 ...........................162

ΛΙΔΩΡΙΚΙ                             215 ...........................103

ΕΡΑΤΕΙΝΗ                            173 ...........................138

 

           Καλό  σας  βράδυ .....Κ.-

No comments: