20.11.10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ .

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή  , του νεοεκλεγέντα προέδρου του τοπικού συμβουλίου   Λιδορικίου Μπάμπη Πέτρου.

Αγαπητοί συγχωριανοί ,

                               ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις εκλογές της 7 Νοεμβρίου. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει δυνατούς τόσο στο τοπικό συμβούλιο όσο και στην νέα δημοτική ομάδα που εξελέγη . Το αποτέλεσμα έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα, αλλάξτε σελίδα, αλλάξτε την μοίρα αυτού του τόπου. Να είστε σίγουροι ότι ήδη αρχίσαμε δουλειά εντοπίζοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας. Εδώ όμως θα χρειαστούμε και την δική σας βοήθεια. Σας είχα υποσχεθεί ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για ν’ αλλάξουμε την μοίρα του χωριού μας. Γι ’ αυτό σας ζητώ να μας ενημερώσετε για τα προβλήματα και τις ιδέες σας ώστε να μπορέσουμε να τις μελετήσουμε, να τις επεξεργαστούμε και να προσφέρουμε έργο. Θα χρειαστούμε ομάδες δουλειάς π.χ. στους τομείς της καθαριότητας, του αθλητισμού, στα πολιτιστικά δρώμενα κ.τ.λ. Κάθε πρόταση δεκτή με επιστολή, e-mail :petrou.babis@gmail.com ή fax :2266022390. Η ενημέρωσή σας θα είναι συνεχής .

Εδώ να τονίσω ότι θα ορίζεται μια μέρα το μήνα όπου ο πρόεδρος θα δέχεται τους κατοίκους του Λιδωρικίου στο δήμο για να συζητά μαζί τους τα προβλήματα και τα παράπονά τους. Οι αποφάσεις μας κάθε μήνα θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, τι σχεδιάζουμε, τι μελετάμε, τι έργο θα κάνουμε, πόσο θα κοστίσει. Όλα στο φώς. Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αρχίζουν χωρίς καθυστέρηση. Για παράδειγμα στον τομέα της καθαριότητας για όλο το χωρίο θα καθορίζουμε ημερομηνίες συμμετοχής φορέων, συλλόγων και πολιτών διότι πιστεύουμε στον εθελοντισμό. Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις μας και ας θυμόμαστε ότι η προσπάθεια και η συνεργασία όλων μας θα αναδείξει την πραγματική όψη του χωριού μας.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνεργασία με όλους.

Ταυτόχρονα να ευχηθώ σε όλους τους Λιδωρικιώτες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, Καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να χαρίσει υγεία και κάθε χαρά στις οικογενειές σας. Έυχομαι το 2011να είναι έτος αναγέννησης του χωριού μας.

Ο πρόεδρος του Τ.Σ. Λιδωρικίου

Μπάμπης Πέτρου

No comments: