23.7.09

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ..ΝΤΑΙΖΗ .. STOP !!!

 

    …Α Υ Τ Ο       Μ Α Σ …Ε Λ Ε Ι Π Ε   !!!

 

Νταίζη

 

 

IMG_0003

 

    Κάτι δεν πάει καλά…αδέρφια , κάποιοι , φαίνεται , δεν λένε να κόψουν το..ευγενές σπορ (..παλιά μου τέχνη..κόσκινο  ) εντάξει , παλιά στον  τόπο μας ήταν τα λημέρια των αρματωλών και των…κλεφτών , αλλά περάσαν ..χρόνια , από τότε , οι..αρματωλοί..εξέλιπον ..

   Κατασκασμένος , ο αγαπητός φίλος και ιδιοκτήτης της ..Νταίζης , την κανάκευε βλέπεις , σαν μωρό παιδί , και έχασε την παρεούλα του , άσε που ήταν ..πρώτη στο κυνήγι , και τώρα ;…

   Μέχρι αγγελία , μετά..αμοιβής , παρακαλώ , έβαλε ο φίλος μας σε Κυνηγετική εφημερίδα , γιά την Νταίζη του , βάλτε ένα ..χεράκι όλοι αδέρφια να τη βρούμε , και να βρούμε και αυτόν η αυτούς , τους ..μακρυχέρηδες , να τους τα ..κοντύνουμε ..

   Πάντως κάποιες..φημο-πληροφορίες , που ..σέρνονται , ότι δήθεν , είναι ανακατεμένη η..συμμορία των …16 , αυτοί ντε που αήγαγαν τον …εφοπλιστή Παναγόπουλου , μάλλον κρίνονται ως..αβάσιμες , γιατί ούτε..λύτρα ζητήθηκαν , αλλά και όλη η..κομπανία ..είναι σε…διακοπές , που ;…Μα στον…Κορυδαλλό ..φυσικά..

   Το  άσχημο , όμως , είναι πως το..περιρρέον..αεράκι του ράδιο..scarpa , αρχίζει και φέρνει κάτι…αδέρφια δεν είμαστε στο ..1949 , όοοοχι , στο ..2009 ..είμαστε  !!!! Δεν σας προβληματίζει η..αγγελία ; Δεν λέει  …ΧΑΘΗΚΕ , όοοχι , λέει ΣΑΦΩΣ……Κ  Λ  Α  Π  Η  Κ  Ε  !!!!!!!!!

   Τ’ αηκούς…μαυριδιρούλα μου ;

          Τι να είδε άραγες…ο Κινέζος ;  …!!!

No comments: