29.10.10

Χ Α Ο Σ Κ Α Ι....Α Ν Α Ρ Χ Ι Α !!

 

   Πανέμορφη η Αθήνα μας , αγαπημένοι μου φίλοι , όπου και να ρίξεις τη ματιά σου , κάτι θα δεις που θα σε κάνει να το θαυμάσεις , Ακρόπολη , Λυκαβηττό , Στάδιο , Στύλους Ολυμπίου Διός  και τόσα άλλα , αλλά δυστυχώς την ομορφιά δεν σ' αφ'ηνουν να την ευχαριστηθείς οι πολλές και διάφορες ταλαιπωρίες , απ' τις καθημερινές , σχεδόν , πορείες , αλλά και απ' τις ..λαϊκές ..

    Μάλιστα , τις λαϊκές, που δεν ξέρουμε με ποιά λογική γίνεται , αλλά λειτουργούν σε κεντρικούς δρόμους καταταλαιπορώντας τους έρμους τους Αθηναίους που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους .

   Θα μου πείτε , και με το δίκιο σας φυσικά , πως για τους λόγους αυτούς υπάρχουν τα..όργανα , της Αστυνομίας , Δημοτικής τε και..Κρατικής , έλα μου ντε , έτσι νομίζαμε και μείς , αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι , ειδικά τελευταία , για να δεις αστυνομικό εν υπηρεσία σε  μέρος που υπάρχει πρόβλημα , μάλλοςν είναι ..όνειρο θερινής νυκτός .

   Βλέπεις βέβαια , ομάδες αστυνομικών , με μηχανάκια , 3-4-5-6 μαζί , σε κάποιες περιοχές , συνήθως πάνω σε πεζοδρόμια , αλλά στα μέρη που ..καίγονται ποτέ δεν βλέπεις , και ρωτάει ο έρμος ο πολίτης , καλά τα διάφορα περοβλήματα που δημιουργούνται , ποιός θα τα λύσει ; Σήμερα το μεσημεράκι , ώρα 1 - 1:30' , στην Ευφράνορος στο Παγκράτι , κεντρικότατος δρόμος , είχε μπλοκάρει ο δρόμος απ' τα διπλοπαρκαρισμέτα αυτοκίνητα , λόγω λάϊκής αγοράς σε κάθετο δρόμο , και καθίσαμε  ένα τέταρτο περίπου , μέχρι να έρθει κάποιος οδηγός που είχε δημιουργήσει το πρόβλημα , όσο για αστυνομικό , δεν υπήρχε στη Λαϊκή , οπότε θα μπορούσε να περιμέναμε και μισή..ώρα ..

   Παλιότερα , θυμάμαι , υπήρχε ο θεσμός των προσθέτων αστυνομικών , που εργάζονταν αποκλειστικά σε λαϊκές ή και άλλες περιπτώσεις και έλυναν κάποια προβλήματα , τώρα ...τίποτα ..

   Οι αρμόδιοι Υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες , για να μπορέσουν να.." καταλάβουν " τα προβλήματα , θα πρέπει , έστω και για μια μέρα , να κυκλοφορήσουν με τη συγκοινωνία ή με το δικό τους αυτοκίνητο , χωρίς όμως την..αστυνομική..αβάντα ,και τότε θα..καταλάβουν ...

Κουκουτσέλι 29-10-2010 012

Κουκουτσέλι 29-10-2010 011

Όλα , αγαπημένοι μου φίλοι τα ' χε η..Μαριωρή , το περίπτερο του κ. Κακλαμάνη έλειπε απ' την πλατεία Συντάγματος , θα μου πείτε " ο..έχων μαχαίριον , τρώει..πεπόνιον  !! ".

Κουκουτσέλι 29-10-2010 013

Κουκουτσέλι 29-10-2010 014

 

  Βέβαια όλοι διαμαρτύρονται για την ανυπαρξία  αστυνόμευσης στην Αθήνα , αλλά και στην επαρχία , όπου η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη , έχει το..άρωμα ...Far West και...ζούγκλας , όπου ισχύει το δίκιο του..έχοντος..άκρες...

              Καλό  σας  βράδυ ....Κ.-

No comments: