20.10.10

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ: ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Αναρτήθηκε από iteanet

Δελτίο τύπου
Στην τελική ευθεία των περιφερειακών εκλογών, η απήχηση του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς» στηρίζεται στη συγκρότησή του από πολίτες που αποφασίζουν για όλα με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Η έμπρακτη αντίστασή τους όλο το προηγούμενο διάστημα σε καταστροφικές επιλογές και η θετική τους παρέμβαση στις τοπικές κοινωνίες είναι αυτό που τους συνδέει και ταυτόχρονα προδιαγράφει τη μελλοντική τους δράση. Το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» προτείνει έναν άλλο δρόμο, μέσα από την κοινή δράση και τη σύνθεση των απόψεων και ως αποτέλεσμα συγκεντρώνει, ήδη, ευρεία υποστήριξη από ανένταχτους αλλά ενεργούς πολίτες, κόμματα, οργανώσεις, κινήσεις πολιτών και άλλους φορείς (στην ιστοσελίδα http://periferiastereas.blogspot.com/ ανακοινώνονται συνεχώς κόμματα και συλλογικότητες που δηλώνουν ότι βλέπουν θετικά ή υποστηρίζουν το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς).
Στο ψηφοδέλτιο του Αυτοδιοικητικού κινήματος περιλαμβάνονται γυναίκες και άνδρες που ...
πρωτοστατούν στα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα στις περιοχές μας και διαμορφώνουν την απάντηση των τοπικών κοινωνιών σε όσους ευθύνονται για την κρίση. Υποψήφια περιφερειάρχισσα είναι η Δέσποινα Σπανούδη του Κωνσταντίνου, η μοναδική γυναίκα υποψήφια για τη θέση του περιφερειάρχη στη Στερεά (μία από τις τρεις μόνο γυναίκες υποψήφιες για τη θέση του περιφερειάρχη σε όλη την Ελλάδα, σε σύνολο 80 περίπου υποψηφίων περιφερειαρχών). Στους δύο μεγαλύτερους πληθυσμιακά νομούς της περιφέρειας, υπάρχουν δύο γυναίκες ως υποψήφιες αντιπεριφερειάρχισσες, ενώ γυναίκες καταλαμβάνουν τις 24 από τις 66 θέσεις του ψηφοδελτίου.

Στην Φωκίδα, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Αποστόλης Τσιάμης του Κωνσταντίνου. Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Φωκίδας:


1 Αφέντης Αναστάσιος του Ανδρέα


2 Κλώσσα Σοφία του Χαραλάμπους


3 Πανάγου Αθανάσιος του Σπύρου


4 Σκαρίμπας Ευθύμιος του Ηλία,


5 Σκόκας Γεώργιος του Φιλίππου

 

   Με  μεγάλη μας χαρά , αγαπημένοι μας φίλοι , διαβάσαμε στο ψηφοδέλτιο Φωκίδας του " ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΣΤΕΡΕΑΣ  " ονόματα αγαπημένων φίλων και συναγωνιστών μας  στους αγώνες για τη " Σωτηρία της Γκιώνας " , είναι ο Τόλης ο Τσιάμης , ο Τάσος ο Αφέντης κι' ο καλός φίλος Θύμιος Σκαρίμπας , άφησα τη Σοφία Κλώσσα τελευταία , γιατί η Σοφία συν τοις άλλοις είναι και..ΚΑΡΑ -ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΣΣΑ , γειτόνισσα και αγαπημένη φίλη .

      Τώρα πιά , υπάρχει εναλλακτική , μη κομματική λύση , για τους κατοίκους της Φωκίδας , κι' ακόμα περισσότερο για Τους Λιδορικιώτες , γιατί οι παραπάνω φίλοι μας , έδωσαν ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , μαζί με πολλούς άλλους , στους δίκαιους αγώνες μας , όταν κανένας κομματικός δεν μας συμπαραστάθηκε .

1 comment:

Anonymous said...

Ο Γιώργος ο Σκόκας είναι και αυτός απο την Δωρίδα μιας και η μητέρα τους είναι απο την Σώταινα και ο πατέρας του απο την Γλύφα