21.10.10

ΘΥΜΙΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ : ΕΝΑΣ " ΔΙΚΟΣ " ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..

 

   Μεγάλη η χαρά μας , αγαπημένοι φίλοι , που , επι τέλους ! ..έσπασε το..κομματικό μπλοκ , και βγήκαν στην επιφάνεια νέοι άνθρωποι με όραμα , αλλά και γνώσεις , που παλεύουν για την καλυτέρεψη της ζωής , στο ρημαγμένο μας τόπο .

   Τον Θύμιο το Σκαρίμπα , δεν είχα τη χαρά να τον γνωρίζω από παλιά , όχι , τον γνώρισα στις 27 Οκτωβρίου του 2009 , σε κείνη την περίφημη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιδορίκι , σχετικά με τις επιφανειακές εξορύξεις στο Κόκκινο χούμα , που ήταν και η αφετηρία των αγώνων μας για τη σωτηρία της Γκιώνας .

  Κι' από τότε , σε κάθε προσπάθειά μας , σε κάθε κινητοποίηση , ο Θύμιος πάντα στην πρώτη γραμμή , πρώτος και καλύτερος , μαζί με άλλους φίλους απ' την Ιτιά και την Άμφισσα , και πιστεύουμε ακράδαντα , πως θα τον έχουμε πάντα ΣΤΟ  ΠΛΑΪ ΜΑΣ , ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΑΣ .

    Γι' αυτό λοιπόν τον αποκαλούμε " Δικό μας άνθρωπο " , γιατί έτσι νοιώθει κι' αυτός αλλά και εμείς .

   Οι Λιδορικιώτες , και γενικότερα οι Δωριείς , μπορεί να είμαστε στην αρχή λίγο...κουμπωμένοι , με τους ανθρώπους , όταν όμως κάποιος μας δώσει ..δείγματα γραφής σωστά , τότε του δίνουμε την ψυχή μας , έτσι συμβαίνει και με το Θύμιο , στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία , θυμίζοντάς του , πως οι Λιδορικιώτες και οι Δωριείς γενικά , τιμούν τη φιλία , κι' αναγνωρίζουν ό,τι κάνει κάποιος για τον τόπο μας ....K.-

ΚΑΛΗ   ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΑΓΑΠΗΤΕ  ΘΥΜΙΟ

 

Ο Ευθύμιος Σκαρίμπας υποψήφιος του Αυτοδιοικητικού κινήματος στην Φωκίδα

  

Γεννήθηκα το 1967 στην Άμφισσα. Κατοικώ μόνιμα στην Κίρρα και είμαι έγγαμος με ένα παιδί. Είμαι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών από το 1992.
Από το 1993 εργάζομαι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας απασχολούμενος αρχικά με Μελέτη Επίβλεψη και Κατασκευή Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων. Σήμερα, δραστηριοποιούμε στην Φωκίδα , Ανατολική Στερεά και στην Αττική , η εταιρία μου Ε.Σκαρίμπας και Σια Ε.Ε απασχολείται με τον τομέα των κατασκευών και εγώ απασχολούμαι επιπλέον των Μελετών και με την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου .
Επιπλέον των βασικών σπουδών μου, έχω παρακολουθήσει από Σεπτέμβριο του 1998 έως Νοέμβριο του 1999 (κατά την αρχή της εφαρμογής της Διοικητικής μεταρρύθμισης «Καποδίστριας») το«Πρόγραμμα Κατάρτισης και Απόκτησης ...
Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
Είμαι μέλος του ΤΕΕ και της ΠΕΔΜΗΕΔΕ , μέλος του Συλλόγου Δυτών και Αυτοδυτών Κρισσαίος , του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης και Φιλίας και συμμετέχω στις δράσεις των Κινήσεων και Οργανώσεων Πολιτών για την Σωτηρία του Κορινθιακού και της Κίνησης για Την Σωτηρία Της Γκιώνας.

Iteanet

No comments: