28.9.13

15 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Κρίσιμη η κατάσταση του νεαρού τραυματία

epeisodia4

 

Μεσολόγγι

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του νεαρού που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και τραυματίστηκε στο κεφάλι στα επεισόδια που σημειώθηκαν εχθές το απόγευμα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας τόσο στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην πόλη, όσο και σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, εντοπίστηκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 19 προσαγωγές από τις οποίες οι 15 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσαγωγές αφορούν νεαρούς ηλικίας 20 – 25 ετών.

                             *                   *

Κάηκε ολοσχαιρώς σπίτι στο Αγρίνιο 

Share on facebook Share on google_plusone_share Share on twitter Share on email Share on print

fwtia olosxeros spiti agrinio 1

 

Αγρίνιο

Σκηνές πανικού εκτιλήχθηκαν πριν λίγα λεπτά στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην οδό Ντεντοπούλου.

Ολοσχαιρώς και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κάηκε σπίτι στο δεύτερο όροφο. Στο σημείο κατέφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα,αστυνομικές δυνάμεις και δύο ασθενοφόρα, ενώ ο κάτω όροφος του σπιτιού έχει εκκενωθεί. Σε απόγνωση οι οικογένειες φώναζαν για βοήθεια εκλιπαρώντας για ένα λάστχο. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

fwtia olosxeros spiti agrinio 2

Νεότερη ενημέρωση: Καταβέστηκε τελικά λίγα λεπτά μετά τις 21:00 η φωτιά με το σπίτι να έχει καταστραφεί ολοσχερώς χωρίς όμως ευτυχώς να έχει κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή…

 

http://www.aerasnews.gr/

No comments: