30.9.13

ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

floga-agrinio (13)

30/09/2013, 16:46

Αγρίνιο

Με επιτυχία υποδέχτηκε σήμερα το Αγρίνιο τη φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων SOCHI 2014 σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η φλόγα έφτασε το μεσημέρι στο Αγρίνιο ξεκινώντας το πρωί το ταξίδι της από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και περνώντας πρώτα από το Μεσολόγγι.

Λαμπαδηδρόμοι ήταν η πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Αγρινίου, κα Παπαγιάννη και ο προπονητής στίβου κ. Μπαρμπαρούτσης ενώ το παρόν έδωσαν και αντιπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αγρινίου, κ. Παύλος Μοσχολιός καθώς και εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων οι οποίοι εστίασαν στο μήνυμα ειρήνης που πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Την τελετή συνόδευσε η μουσική της φιλαρμονικής του δήμου Αγρινίου ενώ χαρούμενο τόνο έδωσαν οι πολλοί μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης που ήταν στην πλατεία για να παρακολουθήσουν την άφιξη της φλόγας.

Η πορεία της φλόγας θα συνεχίσει επί Ελληνικού εδάφους έως τις 5 Οκτωβρίου οπότε και θα γίνει η παράδοσή της στη Ρωσία σε τελετή που θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό στάδιο.

AerasNews.gr

No comments: