6.9.13

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ

 
Αυτό Το Κάτι Άλλο (1963)

Διάρκεια: 1 ώρα και 44 λεπτά

Αυτό Το Κάτι Άλλο (1963) - Ο Λάζαρος Πεναρής (Λάμπρος Κωνσταντάρας) με τον Τέλη Σπαρτάλη (Γιώργο Πάντζα).






Υπόθεση

:
Ο Τέλης Σπαρτάλης (Γιώργος Πάντζας) είναι ένας νέος που μετά  τον θάνατο των γονιών του έχει σπαταλήσει την περιουσία του σε διασκεδάσεις.

Η αδερφή του Έλλη (Βιβέττα Τσιούνη) με τη βοήθεια της θεία τους  Τζούλιας Χατζηιουλίου (Τζόλυ Γαρμπή) τον γλυτώνουν από διάφορα μπλεξίματα.

Ο Τέλης γνωρίζει την Νανά (Άννα Φόνσου) που κάνει την ίδια ζωή αλλά  ο πατέρας της Λάζαρος Πεναρής (Λάμπρος Κωνσταντάρας) και η μητέρα  της Πόπη (Κατερίνα Γιουλάκη) θέλουν να της βρουν έναν ηθικό γαμπρό.
Η θεία Τζούλια θέλει να παντρέψει τον Τέλη για κόψει την άσωτη ζωή και του  υπόσχεται 50.000 δραχμές που τις χρωστάει στον Στέλιο Καπώνη  (Γιώργο Κωνσταντίνου) αν γνωριστεί με ένα, όπως νομίζει, ηθικό κορίτσι, την Νανά. Παρομοίως, και ο πατέρας της Νανάς νομίζει ότι ο Τέλης είναι  ο ηθικός γαμπρός που ζητούσε. Ο κολλητός του Τέλη, Στάθης Καλπάκης

(Βαγγέλης Σειληνός), ανακαλύπτει ότι ο Στέλιος είναι απατεώνας και πάει να «φάει» το παλιό εργοστάσιο που κληρονόμησε ο Τέλης...
Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Γιώργος Πάντζας, Άννα Φόνσου, Βαγγέλης Σειληνός, Βιβέττα Τσιούνη, Γιώργος Κωνσταντίνου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζόλυ Γαρμπή,  Μάρθα Καραγιάννη, Κατερίνα Γιουλάκη, Δέσποινα Νικολαΐδου, Κώστας Μπάκας, Ερρίκος Κονταρίνης, Κώστας Παπαχρήστος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Ντέπυ Γεωργίου, Αλέκος Κουρής, Κώστας Φυσσούν,  Πέτρος Πανταζής, Σωκράτης Κορρές.
Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης.
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Γρηγορίου.
Μουσική: Κώστας Κλάββας.
Τραγούδι: Εύη Μυλοπούλου, Νίκη Καμπά, Κλειώ Δενάρδου, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Rita Cadillac και χορωδία της Λυρικής Σκηνής.
Παραγωγή: Αφοί Ρουσσόπουλοι - Γ.Λαζαρίδης - Δ.Σαρρής - Κ.Ψαρράς Ε.Π.Ε.
Σημειώσεις: Συμμετέχουν και οι παλαιστές του κατς: Δημήτρης Καρυστινός,  Θεόδωρος Μεγαρίτης, Α. Μεϊτάνης, Ι. Χαρισιάδης, Κασώλης, Ζαμηνος, Μανης,  Καζάζης, Σιδέρης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολαΐδης, Ευστρατίου, Λαμπράκης.

 πίσω στα παλιά

No comments: