20.9.08

...ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ...ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ ΠΑΛΙΟ...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

 

 photo08

 

213 

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα..παλιά , δι' αντιπροσώπου..βεβαίως ..βεβαίως , ένας παλιός καλός φίλος , απ' τα γλυκά εκείνα ..χρόνια , τα σχολικά , ο Τάκης ο Μαργώνης , εκ...Σεβεδίκου , Δωρικού ..πιά , τάραξε , μέσω του γιού του Γιώργου , την ήδη..ταραγμένη απ' τη νοσταλγιά εκείνων των χρόνων , ψυχή μου , συμμαθητής και φίλος του αξέχαστου αδερφού μου , του Γιώργου που στην απέραντη καρδιά του είχε καλά-καλά φυλαγμένη την αγάπη του για συμμαθητές και φίλους .

   Τάκη , Γιώργο , το λιγότερο που μπορώ , αυτή τη στιγμή ,  να κάνω γιά δυο καλούς φίλους κι' αγαπημένους κοντοχωριανούς είναι να σε ..ξαναγυρίσω ..μαγικά , .. 50 χρόνια..πίσω , πήγαινε στον πλησιέστερο καθρέφτη και κοιτάξου , θα ..δεις και θα ..ζήσεις , έστω και εν...ψευδαισθήσει..μιά ονειρεμένη..όμορφη , με όλα τα βάσανά της , εποχή , που τη φυλάμε σαν..πολύτιμο φυλαχτό βαθειά..βαθειά στην ψυχή μας , κι' ακόμα καμαρώστε και συ κι' ο γιός σου , που θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω , τον΄..Τάκη το Μαργώνη , τσολιά  , με το..τσουλουφάκι έξω απ' το ..φεσάκι να..σκεπάζει..αντάρτικα το μέτωπο...η μάλλον κάντε κάτι..καλύτερο , πάρτε τριά ποτήρια βάλτε κρασί και κλείνοντας..ελαφρά τα μάτια πέστε πως είμαστε..παρέα και...τσουγκρίστε  τα...καλό σας βράδυ...

 212

 

Τάκη , αν..ψάχνοντας στις φωτογραφίες ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους και καθηγητές νοιώσεις..λίγη..υγρασία στα μάτια , μην..ανησυχήσεις , δεν είναι τίποτα , απ' τον..καιρό θά' ναι η μπορεί και κάνα..σκουπιδάκι...

                           Απ' το Λιδορίκι με πολλή-πολλή ...αγάπη.....Κ.-

1 comment:

marco21nis said...

Σας χιλιοευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Όταν κατέβω στο χωριό θα ψάξω να σας βρω. Τους χαιρετισμούς και τα ευχαριστήρια και από τον πατέρα μου που θα δει τις φωτογραφίες σε λίγες μέρες .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σε κάποιες φωτό δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξουν παρόλο που κλικάρουμε πάνω σε αυτές. πχ με τα τσολιαδάκια εν χορώ και σε άλλες με τοπία κυρίως που μας ταξιδεύουν στα πάτρια εδάφη.