3.8.12

KOTOΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

 

Κοτοσαλάτα με σέλερι και καλαμπόκι

Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για το μεσημεριανό σας πιάτο!

Υλικά
Για 4-6 άτομα

400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία και τα ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι (για το σέλερι πετάμε το πράσινο μέρος και 3 εξωτερικά φύλλα και κρατάμε το λευκό που έχει όλη τη γεύση) και τη γραβιέρα. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και το καλαμπόκι.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΠΗΓΗ: sidagi.gr

tsantiri.gr

No comments: