29.3.16

ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ Β' 20ΗΜΕΡΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ



Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης με
τον Δήμαρχο Δωρίδας Γιώργο Καπεντζώνη

Τη Δωρίδα θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Η επίσκεψη θα γίνει προς το τέλος του δεύτερου 20ήμερου Απριλίου και θα διαρκέσει δύο ημέρες.
Δεν αποκλείεται μάλιστα κατά την παραμονή του στη Δωρίδα να συνεδριάσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Χθες από την Κάρυστο όπου συνεδρίασε το Περιφερειακό, ο Μπακογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων :

«Θέλω να σας ενημερώσω για την απόφασή μας, να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις στις έδρες και των 25 Δήμων της Περιφέρειάς μας. Στόχος μας είναι να συνεδριάζουμε εκεί όπου βρίσκονται τα προβλήματα και εκεί όπου μπορούν να συμμετέχουν οι πολίτες. Κάθε περιοχή αντιμετωπίζει προκλήσεις και αυτές πρέπει να τις παρακολουθούμε από κοντά και να ακούμε τους ανθρώπους που τις βιώνουν, μέσα από διαδικασίες ανοιχτές για όλους».

Πάντως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Περιφερειάρχης κατά την παραμονή του και περιοδεία στη Δωρίδα θα επισκεφθεί και τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.
Επίσης θα επισκεφθεί επί τόπου και θα εξετάσει με το επιτελείο του τα προβλήματα , τις προτάσεις και την πορεία σε όλα τα σημαντικά έργα της Δωρίδας, όπως ανισόπεδους κόμβους επί της παραλιακής εθνικής οδού, τον αναδασμό της πεδιάδας του Μόρνου, τη λίμνη Μόρνου με τον προγραμματιζόμενο παραλίμνιο αγωγό, επαρχιακό οδικό δίκτυο, την μαρίνα των Τροιζονίων κ.ά.
Ακόμα θα επισκεφθεί και τις περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στην νοτιοανατολική ζώνη της Δωρίδας.
 "DORIDA news" -

No comments: