Πώς να φτιάχνετε το κρέας για να μην γίνεται λάστιχο
Στην Βαρβάκειο Αγορά η οικογένεια Αγγελή με καταγωγή από τη Λαμία διατηρεί το χασάπικό της από το 1979. Κολώνα του μαγαζιού η κ. Μαρία, μητέρα του Θάνου και του Τάσου που δίνει εντολές σε όλους από το ταμείο με ύφος που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Στα μέσα και στα έξω οι δυο γιοί που ξέρουν τα πάντα για το σωστό κρέας, καθοδηγούν τους πελάτες και προτείνουν φανταστικές συνταγές μαγειρικής, αποδεικνύοντας καθημερινά πως δεν είναι άλλοι δύο συνηθισμένοι χασάπηδες της σειράς.
«Εδώ είναι το κέντρο όλων» λέει χαρούμενος ο Θάνος Αγγελής που μας κάνει τουρ στα πεντακάθαρα ψυγεία του με τα τσιγκέλια, τα ζώα και τους τεράστιους «σιδηρόδρομους» στο υπόγειο του μαγαζιού, μιλώντας στο Popaganda.gr..«Τα ζώα μας τα προμηθευόμαστε από έλληνες παραγωγούς που διατηρούν οικογενειακές φάρμες στις Σέρρες, στην λίμνη Κερκίνη και στην Ορεστιάδα» μου εξηγεί «Συνεργασία που έχει μεγάλα κόστη αλλά αξίζει «πολλά» γιατί μόνο στο νομό Σερρών, λόγω κλίματος, τα ζώα βόσκουν στα λιβάδια ακόμη και το καλοκαίρι σε αντίθεση με άλλες περιοχές που τα ταΐζουν ξηρά τροφή από σακί».
Δείτε στο Popaganda.gr τι λέει ο Θάνος Αγγελής για το πώς πρέπει να ψήνεται το μοσχαρίσιο κρέας και δείτε τι συνταγή για ένα υπέροχο καρπάτσιο στοPopaganda.gr.
No comments:
Post a Comment