Υλικά συνταγής
- 1 ματσάκι σέσκουλα
- 10 λεπτές φέτες συκομαΐδα
- 3 κ.σ. φουντούκια
- 2 κ.σ. λιναρόσπορος
- 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού
- βινεγκρέτ μελιού
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Πλένουμε καλά τα σέσκουλα και τα ψιλοκόβουμε. Ανακατεύουμε τα σέσκουλα μαζί με τη συκομαΐδα, τα φύλλα βασιλικού, τη βινεγκρέτ, τους ξηρούς καρπούς, αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε αμέσως.
- See more at: http://www.cooklos.gr/.
tro-ma-kti.ko
No comments:
Post a Comment