10.2.17

ΤΙΗΙΟ RASE 2017 : 14 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Από φέτος προστίθεται και ένας νέος αγώνας δρόμου από Δελφούς στο Τείχιο, 70 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου


Το "TihioRace" έγινε θεσμός πλέον για τους δρομείς και κάθε χρόνο ανεβάζει … χιλιόμετρα !
Όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή σε συνέντευξή της το Σάββατο στην Αθήνα, μετά την περυσινή επιτυχημένη προσθήκη των 50χλμ στον αγώνα, φέτος ετοιμάζονται και νέες προκλήσεις!
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων του Tihiorace ανακοίνωσε ότι η  διεξαγωγή του  "TihioRace 2017" θα γίνει στις 14 Μαίου 2017. Ο Αγώνας περιλαμβάνει τις διαδρομές 5 , 15, 27 χιλιομέτρων και τον Αγώνα Wolfs’ Race 50 χιλιομέτρων.
Παράλληλα όμως, ανακοίνωσε και έναν νέο αγώνα με την επωνυμία ΔΕΛΦΟΙ -ΤΕΙΧΙΟ, απόστασης 70 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 με αφετηρία τους Δελφούς και τερματισμό στο Τείχιο Δωρίδος.
Ο αγώνας αυτός θα δώσει διεθνείς διαστάσεις και αναβαθμίζει συνολικά την ευρύτερη περιοχή της Δωρίδας, της Φωκίδας αλλά και της Ναυπακτίας.
Λεπτομέρειες για το "TihioRace 2017"  θα υπάρχουν στην διάθεση των ενδιαφερόμενων να συμμετέχουν τις επόμενες μέρες από το επίσημο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr
"DORIDA news" -

No comments: