από τον Κυριάκο Μελά
Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα με ρόδι και παγωτό από τον Κυριάκο Μελά
24/12/2014 - 4:19 μμ
ΥΛΙΚΑ:
7 ασπράδια αυγών
190 γρ. ζάχαρη
190 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. άρωμα (πικραμύγδαλο/λικέρ/καφέ)
αμύγδαλο (προαιρετικά)
Για τις στρώσεις:
2-3 ρόδια
250 γρ. φράουλες ή κόκκινα φρούτα
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. λικέρ ρόδι (προαιρετικά)
1 βανιλίνη
No comments:
Post a Comment