Υλικά συνταγής
- 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200γρ. ζάχαρη
- 120γρ. μαργαρίνη
- 100γρ. σταγόνες σοκολάτας ή κουβερτούρα τριμμένη στο multi
- 2 αυγά
- ξύσμα και χυμός από ένα πορτοκάλι
- 4 κ.σ. γάλα
- 1 βανίλια
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Προσθέτουμε τη βανίλια, το ξύσμα, το χυμό και το γάλα και ανακατεύουμε.
- Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170οC για περίπου μία ώρα.
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/keik-stagones-sokolatas#sthash.JPb8arCF.dpuf
No comments:
Post a Comment