Υλικά συνταγής
- 2 φιλέτα στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια
για τη μαρινάδα
- 1 κ.σ. ουίσκι
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 4 κλαδάκια θυμάρι ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα σε μπολ και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Βγάζουμε απο το ψυγείο δεκαπέντε λεπτά πριν το σοτάρισμα.
- Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο επιπλέον ελαιόλαδο, σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν τα φιλετάκια.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με επιπλέον θυμάρι από πάνω και συνοδεύουμε με μουσταρδομαγιονέζα.
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/kotopoylo-sote-thymari-piperi-kagien#sthash.2y1B6Hda.dpuf
No comments:
Post a Comment