3.5.15

ΚΟΤΣΙ ΓΛΑΣΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ

 


Υλικά συνταγής

  • 2 κότσια
  • 2 σφηνοπότηρα σόγια σως
  • 1 σφηνοπότηρο ουίσκι Jack Daniels
  • 2 σφηνοπότηρα νερό
  • μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
  • πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα κότσια και προσθέτουμε πάπρικα και μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου. Αλείφουμε καλά με τη σόγια σως και το ουίσκι και βάζουμε σε γάστρα.
  2. Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε σκεπασμένο για 1 ώρα. Ενδιάμεσα ανά είκοσι λεπτά με μισή ώρα τα γυρνάμε και περιχύνουμε με το γλάσο τους.
  3. Ανοίγουμε τη γάστρα και ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφήνουμε το κρέας να ανακτήσει τους χυμούς του σκεπασμένο για 15 λεπτά και έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

No comments: