26.2.12

ΔΩΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

Αμυγδαλιά


Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνoυν οι νέοι της Αμυγδαλιάς στο τριήμερο της Αποκριάς.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ, πάρτι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (IT’S PARTY TIME)
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα παρέλαση αρμάτων από το κέντρο του χωριού (IT’S CARNIBAL TIME)
Το βράδυ της Κυριακής στις 10, πάρτι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (IT’S PARTY TIME)
Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα , κάψιμο βασιλιά καρνάβαλου (IT’S CARNIBAL TIME)

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αμυγδαλιά, όπως διευκρίνησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλέκος Παπανδρέου, δεν διοργανώνονται απο τον πολιτιστικό σύλλογο αλλά είναι καθαρά πρωτοβουλία των νέων της Αμυγδαλιάς όπως άλλωστε κάθε χρόνο και εθιμικά διοργανώνεται απο τους ίδιους τους κατοίκους εδω και πολλά χρόνια.

ΕΡΑΤΕΙΝΗ

Ερατεινή

Την Κυριακή των Απόκρεω 26 Φεβρουαρίου, το απόγευμα στις 6:30, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ερατεινής σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει το παραδοσιακό καρναβάλι της Ερατεινής.

ΕΥΠΑΛΙΟ

efpalio

Το Μουσικό Εργαστήρι Ευπαλίου διοργανώνει το φετεινό καρναβάλι του Ευπαλίου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο γκρουπ το οποίο έχει θέμα "ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"! Σας περιμένουμε όλους, τονίζει στην πρόσκληση, με διάθεση καρναβαλική να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε στο ρυθμό της σάμπα και του λάτιν και βέβαια... να πάρουμε μέρος με το άρμα μας (και) στη μεγάλη παρέλαση της Ναυπάκτου! Πληροφορίες σχετικές με την ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ δίνονται από το Μουσικό Εργαστήρι Ευπαλίου και στο τηλ. 6944131619

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου , ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο κοσμικό κέντρο ΦΛΟΓΕΣ, με δημοτικές , λαϊκές και λάτιν καρναβαλίστικες μουσικές .
Την Καθαρή Δευτέρα , ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει τα παραδοσιακά κούλουμα στο Τρίγωνο του Πευκακίου μαζί με το Σύλλογο του Δροσάτου.
ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ

Κροκύλειο 6


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το Τοπικό Διαμέρισμα Κροκυλείου διοργανώνει τα κούλουμα, με φασολάδα στο καζάνι, πολλά νηστίσιμα , άφθονο κρασί και πολύ γλέντι.
Στο τέλος θα γίνει και διαγωνισμός χαρταετού για τους μικρούς φίλους.
Και το δώρο φέτος θα είναι έκπληξη !!!!!
Όλα θα είναι δωρεάν, εσείς πάρτε το κέφι σας και τον χαρταετό σας
Η εκδήλωση θα γίνει σε μέρος ανάλογα με τον καιρό

ΛΙΔΩΡΙΚΙ

Λιδορίκι

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τo Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 8:00 το απόγευμα, διοργανώνει εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με γαϊτανάκι και αποκριάτικο χορό.

Την Καθαρή Δευτέρα διοργανώνει παραδοσιακή εκδήλωση για τα κούλουμα στη πλατεία με φασολάδες, χαλβά κλπ. κλπ.
ΤΟΛΟΦΩΝΑ

image

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολοφώνας διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στο παραλιακό κέντρο VIVERE τον αποκριάτικο χορό του, με πολλές χορευτικές - μουσικές εκπλήξεις και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Κώστα Κατσούρη  όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Κορομπίλης.

No comments: