27.1.10

AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ..ΕΦΥΓΑΝ..

 

Χριστός

  Έφυγε , και ενταφιάστηκε σήμερα , στο κοιμητήριο του χωριού μας , στις 12 το μεσημέρι , μιά ακόμα παλιά Λιδορικιώτισσα , η Ελένη Κόκκινου , χήρα του αξέχαστου μπάρμπα Παναγιώτη Κόκκινου , του..Κορδοπλή , όπως τον ξέραμε..

   Οι Λιδορικιώτες , μέσα σε ένα..ξεροβόρι ..άγριο , τη συνοδέψαμε στην τελευταία κατοικία της και την αποχαιρετήσαμε μαζί με τα παιδιά και τους συγγενείς , με βαθειά..συγκίνηση ..

  Δεν ήταν άνθρωπος της ..αγοράς , η θειά ΄Λένη , αλλά τα καλοκαιρινά βραδάκια , που μας..στρίμωχνε η..ζέστη , και τραβάγαμε κατά τον..Αντώνη , έτσι να..ξανασάνουμε λίγο , πάντα τη συναντούσαμε , εκεί απέξω στο σπίτι της , στο Γυφτομαχαλά , και πάντα είχε να μας πει ένα καλό λόγο..ερημώνει , δυστυχώς , και η..πέρα πάντα ..

   Στην οικογένειά της στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας , θα μας λείψει η θειά η Λένη , ήταν βλέπεις ..φαρο..φύλακας της πέρα πάντας , σαν την κυρά της ..Ρο , καλοτάξειδη θιά Λένη , καλοτάξειδη κι’ αναπαυμένη ..δεν έβλαψες ποτέ και..κανένα , κι’ όλοι σ’ αγαπούσαμε , και φυσικά θα σε..θυμόμαστε , με αγάπη…

2

No comments: